Scroll Top

TASTAEMOCIONS EN UNA CELEBRACIÓ DEL GRUP D’OPINIÓ G8VILA


El G8Vila és un grup d’amics afeccionats a la bona taula. Sovint es troben per compartir bons àpats i bons vins. En aquesta ocasió un dels seus membres celebrava el seu 60è aniversari i els seus amics li van voler fer un regal molt especial.

Així es reunien un dijous a la tarda-vespre a les caves Parés Baltà de Pacs del Penedès per gaudir d’uns tast de formatges artesans catalans harmonitzat amb els vins d’aquest celler penedesenc i guiat per Ramon Roset.


En aquest tast, aquest grup gourmet gaudia de formatges tan emblemàtics com el Fermió de la Formatgeria La Balda (Vall de la Llémena), el Montreix de la Formatgeria Reixagó (Olost, Osona), el Botàs de la Formatgeria Molí de Ger (Ger, Cerdanya), el Cuirol Rodóde la Formatgeria Cuirols (La Nou, Berguedà), El Turó de la Formatgeria del Montseny (Montseny, Vallès Oriental) i el Puit Rústic de la Formateria Valette (Sant Llorenç de Morunys, Solsonès). Formatges de llets crues de vaca, cabra  i ovella, representants de diferents estils d’elaboració, tot fent un recorregut per una part de la Catalunya formatgera.


Aquests formatges van se acompanyats de pans artesans de sègol, de cereals, de nous i panses i d’una selecció dels vins del celler Parés Baltà com el Honeymoon, el Calcari, l’Indígena, el Còsmic Blanc, el Radix i el cava Brut,  tot jugant amb les aromes, els sabors i les textures.

Leave a comment