Scroll Top

Tastaemocions porta la màgia dels formatges catalans al Disset Graus

El Disset Graus, bar de vins situat al carrer antic de Sant Joan, 3, (a tocar del Passeig del Born, de Barcelona) decideix renovar la seva proposta realitzant una aposta decidida pel vi català on es prioritza l’origen i la qualitat dels vins del país, amb prop del 90% de referències entre vi i cava català a la seva carta, amb 25 referències a copes i 50 més per ampolles, suposa tota unafinestra oberta al paisatge dels vins de Catalunya

En aquesta nova etapa ofereix un complert calendari de tastos i activitats on conèixer i gaudir dels millors sabors i els millors maridatges, en diversos idiomes per apropar la cultura del vi català també al turisme de Barcelona. Dins d’aquestes activitats, han confiat en Tastaemocions per la realització d’un tast de formatges i vins catalans.
El grup de clients del Disset que es van apuntar al tast, tots ells grans entusiastes dels formatges, van poder descobrir la gran diversitat i qualitat dels formatges artesans del nostre petit país, tot jugant amb les harmonitzacions dels formatges amb els vins escollits i amb les entremaliades salses dolces de Can Bech que cada cop que apareixien feien canviar les característiques organolèptiques de vins i formatges.

Els formatges escollits per aquesta ocasió van ser els següents:
  • L’Altejó de Molí de Ger (Cerdanya) amb el Mysti Blanc 2013 d’Origami Wines (DO Penedès).
  • El Cuirol rodó de Formatgeria Cuirols (Berguedà) amb la Pansa Blanca 2013 del celler Alta Alella (DO Alella)
  • El Carrat de Formatgeria Bauma (Berguedà) amb el Desig 2013 del celler Mas Candí (DO Penedès)
  • El Vilademàger Serrat d’Ovella de Formatgeria Ancosa (Anoia) amb la Parellada 2013 del celler Molí dels Capellans (DO Conca de Barberà)
  • El Puit Rústic de Formatgeria Valette (Solsonès) amb  el cava Cuvées de Prestige Malvasia 2009 de Freixenet (DO CAVA)

Una alineació formatgeria de luxe per acompanyar una tria de vins feta a partir de la carta del Disset Graus, on com ja he comentat només hi ha vins catalans. 

Quin goig  veure que un local d’aquestes característiques i situat en un dels indrets més turístics de Barcelona aposta només pels vins de casa nostra.

Leave a comment