Scroll Top

Tastaemocions a la inauguració del Mercat de Préssec de l’Ordal


El Mercat del Préssec d’Ordal és organitzat pel Patronat de Turisme de Subirats i l’Associació de Productors del Préssec d’Ordal amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, tots els caps de setmana dels mesos de juny, juliol i agost a la Plaça Subirats de Sant Pau d’Ordal (Subirats).

El diumenge 14 de juny va tenir lloc la inauguració de la desena edició del Mercat i el Patronat va confiar en Tastaemocions per oferir a tots els visitants que compressin una caixa de préssecs un tastet consistent en una tapa elaborada a partir de préssecs d’Ordal. La tapa es complementava amb una copa de cava amb trossos d préssec d’Ordal dels diferents elaboradors de la zona.

La tapa, creada pel restaurant Sol i Vi de Sant Sadurní d’Anoia i produïda per Tastaemocions, consistia en un tall de botifarra blanca farcida de trossets de préssec d’Ordal de Ca l’Estevet sobre una base de melmelada de préssec vermell d’Ordal de Les Filos.

La iniciativa va tenir molt d’èxit i es van formar llargues cues per poder tastar aquestes exquisideses elaborades  partir d’aquest excel·lent producte que és el préssec d’Ordal.

Leave a comment