Scroll Top

TASTAEMOCIONS AMB LES CONVENCIONS DE TECHDATA ESPAÑA

L’empresa Tech Data España, subsidiària del grup internacional Tech Data, dedicada a la distribució de productes informàtics ha confiat en Tastaemocions per amenitzar les seves convencions de vendes tot oferint als seus col·laboradors tastos de vins i formatges catalans.

En aquesta ocasió vàrem comptar amb la col·laboració del bar de vins Disset Graus del barri del Born de Barcelona que va proporcionar els vins dels tastos.

En el primer tast, fet en la convenció que es va celebrar a la població d’Albons (Baix Empordà), els prop de 40 col·laboradors de Tech Data van poder gaudir d’un tast sensorial guiat dels formatges Botàs (Formatgeria Molí de Ger), Cuirol Rodó (Formatgeria Cuirols), Veciana Madurat (Formatgeria Veciana), Vilademàger (Formatgeria Ancosa) i el Tou Madurat amb Fongs (Formatgeria Casa Mateu). Els vins que els van acompanyar van ser Parellada 2013 (Celler Molí dels Capellans, DO Conca de Barberà), Bernat Oller Blanc de Picapolls 2013 (Celler Oller del Mas, DO Pla de Bages), Il·lusió Garnatxa Blanca 2013 (Celler Xavier Clua, DO Terra Alta), Blanc Selecció 2013 (Celler Castellroig, DO Penedès) i el cava Cuvée Prestige Malvasia 2009 (Caves Freixenet, DO CAVA).

Tech Data va confiar en nosaltres per fer un segon tast, dins de la convenció que es va celebrar a la població de  Pezuela de la Torres (Guadalajara). 

Els més de 50 assistents van quedar entusiasmats dels jocs sensorials fets amb els formatges Altejó (Formatgeria Molí de Ger), Cuirol Rodó (Formatgeria Cuirols), Carrat (Formatgeria Bauma), Vilademàger (Formatgeria Ancosa) i Puit Rústic (Formatgeria Valette). Els vins triats van ser Perfum 2013 (Celler Raventós i Blanc, DO Penedès), Il·lusió Garnatxa Blanca 2013 (Celler Xavier Clua, DO Terra Alta), Blanc Selecció 2013 (Celler Castellroig, DO Penedès), Missenyora 2013 (Celler L’Olivera, DO Costers del Segre) i el cava Vendrell Olivella Original Brut (celler Mas Gomà 1724, DO CAVA).

Ha estat molt interessant i enriquidor poder col·laborar amb Tech Data i aportar als seus col·laboradors uns moments hedonistes després d’unes intenses jornades de treball.

Leave a comment