Scroll Top

Neix Tastaemocions!

 


Tastaemocions és un servei de tastos professionals de formatges i vins a domicili per a particulars, empreses, bar de vins, restaurants, entitats, clubs, etc.

 

Això vol dir que ens desplacem a la vostra llar, les vostres instal·lacions o el lloc que hagueu triat i ho preparem tot per tal que vosaltres només us hagueu de preocupar de gaudir del tast.
Portem els formatges i els seus complements: pans, confitures, fruits secs. Els vins, els escumosos i  les cerveses per maridar. El parament de taula: copes, decantadors, glaçoneres, plats, coberts, safates, ganivets, taules de tall i tots els estris que facin falta per desenvolupar amb èxit l’activitat. També  portem tot el material didàctic necessari per treure tot el profit de l’activitat.

Tots els productes que fem servir són artesans i de primera qualitat. Estem en relació directe amb els elaboradors per conèixer tots els secrets de cadascun dels seus productes.

 

Tots els materials són professionals. Les copes i decantadors de cristall de les millors marques: Riedel,  Stölzle, Spigelau o Schott Zwiesel. Portem la copa més adient per cada vi.

Només cal que ens digueu els vostres interessos o les vostres inquietuds i nosaltres ens encarreguem de tot.

 

Activitats pensades per gaudir-les en companyia de la vostra parella, la vostra família o els vostres amics.

Els tastos són un regal original que omplirà de joia qui el rebi i que en podrà gaudir tota la colla.

 

Per les empreses, els tastos són activitats lúdiques que ajuden a amenitzar les reunions de treball, convencions de vendes o compartir uns bons moments amb els clients.

Poseu-vos en contacte amb nosaltres, digueu-nos quina activitat us faria il·lusió i us farem una proposta ajustada a les vostres necessitats i pressupost.

 

Fins ben aviat!

Leave a comment