Scroll Top

Team Building “Crea el teu Cava” per l’empresa INTECAT

TB_Intec1

La cadena d’establiments INTECAT, Apple Premiun Reseller, va reunir a tots els empleats de les seves botigues, repartides per tota la península i les illes a Sabadell, on tenen la seu central, per fer el sopar de Nadal de l’empresa. Abans del sopar van voler programar una activitat que fes interactuar els empleats de les diferents botigues i així fer més equip.

Van triar la nostre activitat de Team Building, “Crea el teu propi cava”. Dividits la cinquantena llarga d’empleats de l’empresa en grups de 3-4 persones, els hi vàrem facilitar tot el material necessari per poder dur a terme l’activitat. A mesura que s’anava desenvolupant l’activitat i van veure com podien anar creant els seus propis licors d’expedició per inserir dins del cava brut nature acabat de desgorjar, l’entusiasme dels participants va anar “in crescendo” i la competició per veure quin grup havia fet el millor cava va ser molt renyida.

Related Posts

Leave a comment