Scroll Top

Tastaemocions participa a la 4a edició de Hotels amb DO.

Del 14 al 20 de setembre es va celebrar la 4a edició de Hotels amb DO. Una iniciativa del Gremi d’Hotels de Barcelona on els hotels de Gran Luxe de 4 i 5 estrelles de Barcelona van acollir tastos de vi amb Denominació d’Origen als espais més emblemàtics de cadascun dels hotels associats.

Ramon Roset de Tastaemocions va tenir el goig de conduir un dels dos tastos, concretament el del dia 20 de setembre, que va organitzar l’Institut del Cava en nom de la DO CAVA, al Cotton House Hotel situat a la Gran Via de les Corts Catalanes, 671 de Barcelona.

El tast es va fer a l’anomenat espai Atelier d’aquest singular hotel. El Cotton House Hotel es situa a l’antiga seu de la “Fundación Textil Algodonera”, un emblemàtic edifici del segle XIX en el que es reunien els membres la industria tèxtil que treballaven amb el cotó. L’espai que avui s’anomena l’Atelier era el gabinet on els agremiats es retiraven per tal que els seus sastres i camisers els agafessin les mides.Els assistents a aquest tast de caves varen poder tastar els següents caves:

1. Rabetllat i Vidal Rosat Brut Reserva
2. Castelo de Pedregosa Brut Nature Reserva 2011
3. Olivé Batllori Brut Nature Reserva 2011
4. Mascaró Pure Brut Nature Reserva 2011
5. Llopart Leopardi Brut Nature Gran Reserva 2009

6. Gramona III Lustros Brut Nature Gran Reserva 2007

Leave a comment