Scroll Top

Tastaemocions a l’Agrobotiga La Clotxa de Granollers


El passat 14 de març, l’Agrobotiga La Clotxa de Granollers va organitzar un tast guiat de formatges i vins catalans pels seus clients i amics. I va confiar en Tastaemocions per dur-lo a terme.

Aquesta agrobotiga, situada al centre històric de Granollers, molt a prop de la plaça Porxada, destaca per la gran qualitat dels seus productes frescos, en especial la fruita i la verdura, procedents dels seus propis horts de la Terra Alta. També cal fer esment de l’assortiment de vins, ple de joies i vins de petits elaboradors que ofereix la possibilitat de trobar vins molt singulars.

Amb motiu d’aquest tast, van inaugurar un nou espai, un local situat al costat mateix de la botiga, que fins aleshores feia la funció de magatzem i que han arranjat per fer-hi activitats.

Per aquest tast vàrem triar els següents formatges: el Tou de Til·lers de la formatgeria Tros de Sort (Sort, Pallats Sobirà), l’Altejó de la formatgeria Molí de Ger (Ger, La Cerdanya), el Cuirol Rodó de la formateria Cuirols (La Nou, El Berguedà), el Madurat de Cabrade Formatgeria Mas el Garet (Tona, Osona), el Puit Rústic de la formatgeria Valette (Sant Llorenç de Morunys, Solsonès) i el Blau del Jutglar de la formatgeria Reixagó (Olost, Osona).

Per acompanyar a tots aquests formatges, els vins escollits van ser: l’Aikarai 2013 del celler Giró Ribot (DO Penedès), el Raig de Raim 2013 del celler Piñol (DO Terra Alta), el Gelamà Macabeu 2013 del celler Gelamà (DO Empordà), el Dido 2013 del celler Venus la Universal (DO Montsant), el cava Marquès de Gelida MIM Brut Reserva Natura 2010del celler Vins El Cep (DO CAVA) i la Garnatxa d’Empordà Vi Dolç del Celler Cooperatiu d’Espolla.

Un altre gran festival de formatges i vins, amb un públic molt animat que s’ho va passar d’allò més bé.

Degut a l’èxit i a la gran llista d’espera de persones, que per motius d’espai es van quedar fora del tast, molt aviat repetirem!

Leave a comment