TEAM BUILDING

Les activitats de Team Building (Fent equip) serveixen per motivar i cohesionar equips de professionals tot agrupant l’auto-valoració en la teoria i la pràctica del desenvolupament organitzacional.

Als equips se’ls proposa un repte que han de superar fent un procés d’auto-valoració per a mesurar la seva pròpia efectivitat i d’aquesta forma millorar el seu rendiment.

A Tastaemocions proposem activitats de Team Building al voltant del món del vi i la gastronomia. Un món que resulta molt atractiu pels professionals i és un marc idoni per potenciar el treball en equip, la comunicació i el lideratge.

Amb una metodologia basada en l’aprenentatge a través de l’experiència directa, creem l’ambient propici per tal de que els equips es posin en situació, es sentin còmodes i puguin donar el millor de si mateixos en la consecució del repte.

ACTIVITATS TEAM BUILDING

#
ENÒLEGS PER UN DIA

Aquesta activitat consisteix en que els equips creïn un nou vi a partir de fer un cupatge amb diferents vins monovarietals.

#
CREA EL TEU CAVA

Aquesta activitat consisteix en que els equips creïn un nou cava a partir de personalitzar un cava ja elaborat afegint-li un licor d’expedició creat pels participants.