TAST DE FOIE GRAS AL CELLER MAS COMTAL

#

El celler Mas Comtal  d’Avinyonet del Penedès organitza Enocultura’t! , un cicle de diferents activitats que durant tot l’any giren al voltant del fascinant món del vi.

Dins d’aquest cicle el passat dissabte 25 de novembre van organitzar un nova edició del maridatge de foie gras amb els seus vins i una vegades més van confiar en nosaltres per l’organització i direcció d’aquest tast.

Els assistents, que omplien la sala de tastos del celler de gom a gom, van poder tastar una tria de diferents especialitats de foie gras de la Maison Rougié de Sarlat (Périgord, França). Durant el tast van poder comprovar la diferencia entre el bloc de foie gras i el foie gras entier i altres jocs d’aromes, sabors i textures.

Tots els foie gran van ser acompanyats dels magnífics vins i Clàssic Penedès del celler. En concret es van tastar:

El vi Antistiana Incrozio Manzoni, un dels seus vins de finca més singulars. L’Incrozio Manzoni és una varietat poc coneguda a casa nostra i que el Joan Milà va “descobrir” i se’n va enamorar en un dels molts viatges a Itàlia.

L’escumós Clàssic Penedès Mas Comtal Brut Reserva, elaborat amb un cupatge de 60% de xarel·lo provinent de les vinyes més velles de la finca (entre 60 i 80 anys) i un 40% chardonnay.

L’escumós Clàssic Penedès Mas Comtal Cuvée Prestige Joan Milà Brut Nature Reserva, elaborat amb un cupatge de 60% de chardonnay i un 40% de xarel·lo de vinyes velles.

Related Posts

Deixa un comentari